Prognoza 2011

Ce va fi in 2011 în lume şi în România? Prognoză Mircea Bătrânu!

România lui 2011 înseamnă aducerea ţării în prag de război civil, identificarea minciunii drept cauză a tuturor relelor, sărăcie, buget fals, hrană proteică, prăbuşirea pieţei imobiliare, revolte, dreptate personală, incendieri, declararea primului oraş liber după 1989, asasinat politic şi introducerea monitorizării UE.

Vezi

Ce va fi in 2011 in Romania? Prognoza si predictii Mircea Batranu

 

În lume, anul 2011 va fi un an care va amplifica fenomenele sociale şi naturale existente deja pe plan mondial. Dacă anul 2010 a marcat pe plan social adâncirea crizei mondiale iar pe plan ştiinţific apariţia unor găuri în pământ (Guatemala şi Germania), anul care vine, 2011, va amplifica aceste fenomene! Pe lângă acestea, în 2011 vom face paşi mari în ştiinţă în privinţa cunoaşterii Pământului!

NASA, Rusia, Criza euro, găuri în pământ, Conferinţa crizei

 

Ce va fi in 2011 in lume? Prognoza si predictii Mircea Batranu

 

, , , , , , , ,

 1. #1 by U R A N U S on 28 decembrie 2010 - 18:10

  „România lui 2011 înseamnă aducerea ţării în prag de război civil, identificarea minciunii drept cauză a tuturor relelor, sărăcie, buget fals, HRANA PROTEICA,..”
  ––au aceste 2 cuvinte impreuna, un sens care imi scapa?

  • #2 by mircea batranu on 28 decembrie 2010 - 18:19

   Da hrana proteica se refera la furajare, furajare umana, si inlocuieste termenul generic de alimente care implica calitati gastronomice! Asta inseamna saracie grava!

 2. #3 by U R A N U S on 28 decembrie 2010 - 19:25

  Adica populatia Romaniei-in explicatia ta- vor consuma (nu vor mai manca, ca sa respectam terminologia) coceni , paie si sfecla furajera? Astea nu prea au proteina, doar fibre si hidrocarbonate! Hrana proteica inseamna ceva cam cu „rezerva de subzistenta a soldatului, in cazuri extreme”, adica un concentrat proteic de inalta valoare , si nu saracie.

  • #4 by mircea batranu on 28 decembrie 2010 - 20:09

   Da Uranus se intra pe un program de supravietuire! Pe vremea lui ceausescu se faceau amestecurile pe baza de soia acum au aparut deja amestecuri de soia cu resturi animale pastuite iar acest tip de hrana (soia + resturi-de-carne + resturi lactate si oua + enzime si aditivi) vor deveni solutie de hrana! Batoanele pentru aport suplimentar energetic au o alta doza si calitate de proteine dar nicio calitate gastronomica! Soldatul e soldat!

 3. #5 by U R A N U S on 28 decembrie 2010 - 20:36

  Doua intrebari:
  1) Da’, macar pomegii vor fi muietzi?!
  2) De la ferma partidului, cine va manca?(Din nou) Tot „premiantii’?(adica premierul & comp.)

  In general aceasta se numeste mancare procesata, desi nu vad ce resturi de oua se pot folosi; poate cojile, ca supliment mineral!!!
  –––––––
  Si asta intr-o tara care ar putea hrani -LA PROPRIU- intreaga Europa!

  • #6 by mircea batranu on 28 decembrie 2010 - 21:04

   totul se foloseste! Nu e vorba de mancare ci de hrana! Mancarea presupune alegere! Hrana proteica e solutie de extrema saracie!

 4. #7 by U R A N U S on 28 decembrie 2010 - 21:10

  Macar sa nu faca ca chinezii 9marea republica0 sa puna in lapte praf nu stiu ce vopsele, iar in compozitia „preparatelor”, -tocate marunt-cutiile de carton, foste ambalaje la incaltaminte!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: