Gest extrem in Parlament: O viata contra minciunii

Astăzi 23 decembrie 2010, un OM ajuns la limita răbdării, angajat al TVR, s-a aruncat de la balcon în timp ce Emil Boc se pregătea să bată câmpii. Rezultatul mizerabilei politici a minciunii, duse de Traian Băsescu şi gaşca infectă a PDL:
-au furat pensiile
-au furtat salariile
-au furat banii copiilor şi ai mămicilor
-au furat drepturile de existenţă ale oamenilor
minţind permanent că e mai bine, că ieşim din criză, că măsurile sunt provizorii!
Singurii care o duc bine sunt ei, guvernanţii împreună cu clientela lor!
Iar acum, după ce au sunat la cotroceni pentru indicaţii, şedinţa şi votul din Parlament continuă! Nu mai au teamă de nimic, glontele patriei s-a oprit la Ceauşescu!

un om s-a aruncat de la palconul parlamentului

gest extrem - gestul revoltei -ViDEONEWS

SEMNUL PENTRU ANUL CE VINE!

vezi si
Ce va fi in 2011 in Romania? Prognoza si predictii Mircea Batranu

Reclame

, , , , ,

 1. #1 by U R A N U S on 23 decembrie 2010 - 20:30

  Deobicei, cei care au aceleasi probleme si aceleasi ganduri (de sinucidere live si televizata) , cei de dupa primul esalon, incep sa-si faca planuri si mai sofisticate, in care includ si eventualii vinovati de problemele lor, si astfel apare samburele terorismului; acesta este usa care a fost deschisa romanilor, terorismul impotriva propiului guvern criminal !

 2. #2 by U R A N U S on 23 decembrie 2010 - 20:49

  „Inchisoare pe viata pentru fostul dictator argentinian, Jorge Videla (din presa romaneasca)

  Fostul dictator argentinian Jorge Videla a fost condamnat, miercuri, la inchisoare pe viata pentru tortura si asasinarea a peste 30.000 de prizonieri…”
  ––––––
  Asta ar trebui facut cu cei 3 presedinti postdecembristi, (pana nu e prea tarziu, adica pana nu mor de bunastare), care au torturat si tortureaza sute de mii de romani, care insa sunt atat de obositi incat nu mai au puterea nici de a se revolta; actul acestui tehnician TV dovedeste cat de intens este stress-ul indus asupra populatiei romanesti. Genocidul romanesc, tacut, in liniste, comis de aceste 3 guvernari, trebuie sanctionat! Numai Armata mai poate face acest lucru!

 3. #3 by U R A N U S on 28 decembrie 2010 - 19:31

  La pagina 86 (din „Religia, dusmanul credintei…”) comentam-in 1993-„94 despre acest „razboi murdar” purtat in Argentina, si adnotam ca aceasta „pata” va ramane mult timp in istoria tarii, lucru confirmat, iar ce este de remarcat, justitia argentiniana , este o justitie care are tot respectul meu si probabil al celor mai multi oameni obisnuiti, de pe aceasta planeta.

 4. #4 by U R A N U S on 4 ianuarie 2011 - 19:29

  si cred ca la pagina anterioara spuneam ca „in America (SUA) se adapostesc nenumarate celule teroriste ale grupurilor arabe si comuniste”. Despre celulele arabe „la somn”, macar trimestrial aven noutati, ca-si incerca norocul ba la sol , ba in aer, etc. de curand insa, o frumoasa (cu adevarat frumoasa, nu una confectionata) si tanara rusoaica, a fost trimisa acasa, la mother Russia, (prin iunie) pentru ca a fost acuzata de spionaj, si cred ca aceasta din pura intamplare, altfel locul balteste de spioni, teroristi, anarhisti, neonazisti si alte grupuri de diverse origini etnice sau nationale.

 5. #5 by U R A N U S on 31 ianuarie 2011 - 19:43

  DACA-MI AMINTESC BINE, CHIAR 2 SAU 3 ZILE MAI TARZIU S-A INTAMPLAT MASACRUL DIN ARIZONA (TUCSON) UNDE AU FOST LOVITi UN JUDECATOR FEDERAL (MORT) SI O DEPUTATA (GRAV RANITA)

 1. Remember 2010 Romania « Cronica – România de azi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: