Razbunarea minciunii! Nu intram in Schengen in 2011!

Am scris în 21 septembrie 2010 în articolul

Raportul lui Traian Basescu. Trebuie taiate pensiile!

că nu vom intra în Shengen în martie 2011 iar Traian Băsescu va da vina pe opoziţie, moguli şi interesele străine!

Adăugaţi, celor prezentate în septembrie, scrisoarea de astăzi a miniştrilor de interne ai Germaniei şi Franţei prin care cer amânarea aderării României şi Bulgariei la spaţiul Schengen şi prognoza pe care am publicat-o azi sub titlul

Ce va fi in 2011 in lume? Prognoza si predictii Mircea Batranu

unde la  pct.3 am scris:

Criza EURO –  Europa se va zvârcoli în problemele legate de deficitele bugetare şi mai ales de supravieţuirea monedei Euro! Eforturile Germaniei vor duce la instituirea unor masuri drastice pentru membri Uniunii Europene care nu respectă regulile. Preturile vor deveni instabile şi datorită costurilor cu valoare variabilă mare ale energiei furnizate de Rusia. Asistenţa tehnico-economică a Uniunii Europene, în special a Germaniei, se va extinde, având şi o componentă masiv socială, asupra unor ţări prăbuşite economic (tot lanţul sudic de la Portugalia la România plus Irlanda). Deficitul bugetar al Uniunii va deveni insuportabil financiar şi se va institui monitorizarea şi chiar controlul decizional al UE în unele ţări membre!
17 mai Prabusirea EURO! Revine Germania la marca?
21 mai Frontul balcanic e o necesitate. Va fi revoluţie!

România este o problemă a Uniunii Europene datorită corupţiei generalizate şi a masivelor fraude cu Bugetul de Stat şi mai ales cu Fondurile Europene. Cererea expresă a Cancelarului Germaniei, Angela Merkel, privind plata obligaţiilor statului român către furnizori, a rămas în aer în speranţa jalnică a unui compromis privind aderarea României la Schengen!

DA, respingerea aderării României are un caracter pur politic deşi e prezentat sub un aspect tehnic. Dar România o merita din plin, pentru politica mizerabilă dusă numai şi numai prin minciună!

Nu poţi minţi mereu pe toată lumea! Vine scadenţa şi numele România va fi legat de FRAUD în toate rapoartele europene!

 

Reclame

, , , , , , , , ,

  1. #1 by U R A N U S on 22 decembrie 2010 - 1:51

    Dupa cum am mai scris de atatea ori: Ma si miram sa intram in acest „spatiu”! Adevarul este , ca pana la urma, si in prima instanta, noi suntem de vina, pentru ca ne grabim sa intram intr-un dans prea rapid pentru noi.Am zis: retragerea pentru cativa ani, din aceste structuri (mai putin NATO) punerea lucrurilor la punct (inclusiv faliment, de fapt in prima urgenta) si apoi, aderarea la UE, pe picior de egalitate.Altfel vom fi tarati in coada acestei uniuni, forever.

  1. Schengen: Trebuie sa recunoastem ca suntem europeni de mana a doua « Cronica – România de azi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: