Intrebare pentru Mugur Isarescu: cele 35 miliarde de euro există?

mugur isarescu

mugur isarescu

Mugur Isărescu a găsit vinovaţii pentru dezastrul României! Într-o cuvântare, acesta a arătat spre ziariştii şi neaveniţii care îşi dau cu presupusul prin studiourile TV. Să revenim însă la reacţia lui!

“Domnule, reacţia lor este normală pentru că voi lucraţi într-un sistem ermetic iar populaţia e din ce în ce mai desperată! Dacă preşedintele minte, primul ministru minte, guvernul minte şi fură, BNR nu spune nimic, atunci pe bună dreptate, de unde să afle publicul care-i situaţia?
În afară de mine, care n-am funcţie în stat şi nici în instituţii civile româneşti, a mai publicat cineva in 2008 că suntem într-o schimbare de lume, de sistem? Oficialii au tăcut sau au minţit în loc să ia măsurile necesare! Guvernatorul BNR a tăcut!
Ce să facă populaţia?”

Acum, Mugur Isărescu încearcă să tot spună ceva dar se fereşte să fie clar. Prietenul meu Rică Răducanu ar spune „zi tată clar, să ştie lumea că suntem în căcat”. Dar Mugur Isărescu nu poate să urle pentru că s-ar duce totul pe râpă, monedă şi rezerve!
Dacă eu analizez situaţia din România şi nu am datele directe, mă orientez după ultimele cuvântări şi reacţii ale Guvernatorului BNR la convulsiile sociale din România şi din lume. Şi intru la bănuieli, mari bănuieli. Şi îl întreb:

“Cele 35 miliarde de euro, rezerva BNR, există?”

Notă + În anul 2000 rezerva BNR era 0 (zero)! De unde s-a construit o rezervă de 35 miliarde euro în 10 ani? Adică 3,5 miliarde euro-an (10% din buget)?

Drumul spre iad e pavat cu intentii bune. Balul Trilateralei de la Bucuresti!
Nu v-aţi săturat de FMI?
Bâlbâielile lui Mugur Isărescu şi rezerva BNR de 35 de miliarde de euro!
Sa mori de ras nu alta, Jeffrey Franks de la FMI e invitatul BNR

 

Reclame

, , , , ,

 1. #1 by U R A N U S on 11 noiembrie 2010 - 20:52

  rezerva valutara (sau in aur a unei tari ) este foarte importanta, atata timp cat aceasta este cu adevarat o valoare, insa sa nu uitam ca aceste valori (bani sau aur)pot avea o fluctuatie valorica foarte mare, mai ales in cazuri extreme(razboi sau cataclisme de mari intindere si intensitate, afectand mai multe tari, etc.) adevaratele valori ale unei tari raman cea ce este creat prin munca omului: drumuri (autostrazi) , poduri foarte rezistente, ferme ultraproductive, industrie energetica pe care poti conta, cat si alte industrii (fara de care altfel nu se poate, oricum; totusi , iar de preferat, industrie usoara mai ales alimentara, care permite „stocarea” alimentelor pe termene lungi, extrem de important in circumstantele pomenite mai sus) .Iar in cazul Romaniei, rezeva valutara este de 5 ori mai mica ca imprumuturile, asa ca daca vom deveni insolvabili, acea rezerva (depusa prin diverse conturi, la diverse agentii internationale) va fi blocata, adica va valora zero.
  Romania are nevoie de o revolutie in care nu trebuie sa inventeze ci doar sa copieze tehnica dovedita a fi vea mai eficienta, tehnica si metodologie, adica copierea unui sistem viabil si eficient economic si social, iar acesta poarta numele de SISTEM MONARHIC.

 2. #3 by U R A N U S on 13 noiembrie 2010 - 20:17

  „lac sa fie ca broaste gasim” ,; nu omul conteaza prea mult (numele) ci sistemul care impune omului o anumita conduita, asa cum este dovedit deja; numele , cum am mai zis, poate apartine oricui se califica, in varianta „print roman”, sau cel care a abdicat prin forta si santaj, daca poporul doreste acesta varianta.Important este insa sa se ajunga la aducerea in discutii publice a subiectului, apoi efectuarea unui plebiscit, in care ar trebui puse doar 2 intrebari :
  -Monarhie sau republica ? iar daca raspunsul este Monarhie, se va raspunde si la a doua intrebare
  -Refacerea Monarhiei traditionale sau „Print Roman” ? (ca in articolul Regi si Presedinti).
  Daca chestinatul va opta pentru republica, ar trebui sa urmeze un sir de intrebari, dar nu-si mai au rostul, pentru ca oricum, nu mai conteaza! Replublica romaneasca ne-a dovedit in fiecare zi ce poate face… asa o va tine dea pururi , pentru ca nu este in stare de altceva, decat de minciuna si furt!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: