Fax Romania: Cine a rezolvat criza de la finante?

fax romania - mircea batranu

Fax Romania - Mircea Bătrânu

Într-o grevă spontană, salariaţii din Ministerul Finanţelor au ocupat în 13 octombrie clădirea ministerului şi şi-au cerut drepturile. Mişcarea lor s-a extins în întreaga ţară!

Fax România prezintă rezolvarea situaţiei:

Telefon Ialomiţianu, ministrul finanţelor, către Boc: Ce fac? Vor înapoi stimulentele ● Boc: Aşteaptă să văd ce zice şeful ● Boc către Băsescu: Vor înapoi stimulentele! ● Băsescu către Boc: Ştiu de la ai mei (a se înţelege Serviciile), spune-i miliţianului să le promită ceva şi să mă sune direct! (miliţianul este Ialomiliţianu sau Ialomiţianu) ● Băsescu spre consilieri: E mâna lui Vântu! ● Băsescu către Isărescu (guvernatorul BNR): Ce fac? Îmi dă peste cap angajamentul faţă de FMI! ● Isărescu: Se măreşte baza de impozitare şi creşte cota ce revine din 25%, e mai bine aşa, să treacă stimulentele în salariul de bază. ● Băsescu către Mihai Tănăsescu (FMI): Vor înapoi stimulentele! ● Tănăsescu: Se măreşte baza de impozitare şi creşte cota ce revine din 25%, e mai bine aşa, să treacă stimulentele în salariul de bază! ● Băsescu spre consilieri: Şi BNR şi FMI gândesc ca mine, să le dea stimulentele în salarii şi aşa să crească baza de impozitare. ● Băsescu către Ialomiţianu: Miliţianule, vezi ce faci şi dă-le unele stimulente în salariu dar nu-i încuraja! ● Ialomiţianu către Băsescu: Da domnule preşedinte, am înţeles! Îi comunic eu şi domnului Prim-ministru? ● Băsescu: Lasă-l că află el! ● Consilierii către Băsescu: Vor veni şi ceilalţi acum, lor ce le dăm? ● Băsescu: mujeee bă! Lăsaţi-mă acum că am nişte înregistrări de ascultat!

Pentru a înţelege mecanismul guvernării în România vedeţi articolul

România, tara cu patru guverne!

cele patru guverne ale romaniei

 

Reclame

, , , , , ,

 1. #1 by U R A N U S on 15 octombrie 2010 - 19:00

  „Romania, prima la inflatie in UE in septembrie

  Romania a ramas pe primul loc la inflatie in Uniunea Europeana, in septembrie rata inflatiei fiind de 7,7 la suta, in crestere cu 0,6 procente fata de luna august, potrivit institutului european de statistica, Eurostat…”
  (din presa romaneasca)
  –––-
  Rolling the dice country- asta a ajuns Romania, si daca o tine pe aceiasi lungime de unda, va fi prima tara din lume care va avea o structura sociala formata din 2% bogati, 88% saraci lipiti si 10% „clasa medie’ adica asociatia mardeiasilor profesionisti, care -la toate alegerile- ii vor bate pe cei 88% ca sa-i voteze pe cei 2%, pentru ca la alegerile prezidentiale (mai ales)
  zacusca nationala da in foc chiar mai tare ca , cazanul Malaxei!
  Inflatia in Romania nu este datorata unei mase monetare supradimensionate in circulatie,ci datorita faptului ca banii (imprumutati, desigur)sunt folositi pentru consum (salarii, pensii si ajutoare sociale)si nu pentru investitii care sa creasca productiile autohtone, cea ce de fapt ar rezolva cele doua mari probleme: scaderea somajului(prin crearea de locuri de munca) si obtinerea unui venit individual real, prin munca, cea ce ar duce la stoparea imprumuturilor.

  • #2 by mircea batranu on 15 octombrie 2010 - 20:43

   @Uranus Bine ca ai scris tu ca uitasem ca Romania este membra a UE! 🙂

 2. #3 by U R A N U S on 16 octombrie 2010 - 18:23

  Intrebarea este :Cum de inca mai este? pentru ca privind si dinspre Ro si dinspre UE , Romania ar trebui sa fie afara, macar pentru 3 ani

  • #4 by mircea batranu on 16 octombrie 2010 - 18:33

   Este o piata si de multe ori cred ca este si-un experiment! Din pacate!

 3. #5 by U R A N U S on 16 octombrie 2010 - 20:04

  De acord cu ‘experimentul”, socialismul romanesc (inclusiv colectivizare) a fost un experiment istoric prin care s-a putut observa dezastrul la care se poate ajunge, atunci cand guvernul(oricat ar fi de capabil) se impune exagerat in procesele economice si relatiile de productie, pentru ca guvernul are si aceste prerogative (insa trebuie sa se autolimiteze) , rolul sau ar trebui sa fie -in special- de arbitru , negociator si tampon intre partile sociale si cele politice.
  Experimentele sunt binevenite, insa daca sunt facute la scara sociala, este mult mai bine (mai intelept si mai practic) sa le copiem de la cei care le-au facut inaintea noastra, si au dovedit ca au rezultate, nu bune, ci remarcabile!

  • #6 by mircea batranu on 16 octombrie 2010 - 21:14

   Si Kosovo este un experiment! Si se vor mai face! Iar pe plan statal guvernul trebuie sa faca administrare si nu afaceri si experimente!

 4. #7 by U R A N U S on 17 octombrie 2010 - 20:03

  Unul din marile experimente l-a constituit asa-zisa revolutie verde(inca in plin avant), inceputa imediat dupa al DRM , si anume prin introducerea ferilizatorilor sintetici, care a crescut productiile agricole de 4- 6,…sau de 10 ori (ca la sfecla de zahar) insa s-a ajuns deja la concluzia ca este unul din factorii principali ai uciderii planetei, de unde doua lucruri se impun urgent: o femeie un copil (pentru a scadea nr.total al populatiei planetare) care va duce la scaderea cerintei de hrana, automat la scaderea septelului si a productiilor vegetale; doi, revenirea , in agricultura la fertilizanti naturali, care sunt mult mai sanatosi si astfel se va rezolva si reciclarea naturala a acestor ‘subproduse”.Iar in aceste timpuri, „experimentele sociale” au influenta serioasa asupra mediului.

  • #8 by mircea batranu on 17 octombrie 2010 - 20:17

   @Uranus? ce are criza de la finante cu ce spui tu? Eu am vrut sa atrag atentia, inainte de a fi trilaterala la Bucuresti si de a sti lumea despre membri romani, ca Mugur Isarescu si Mihai Tanasescu spun acelasi lucru! Asta e in articolul respectiv!

 5. #9 by U R A N U S on 19 octombrie 2010 - 0:53

  Experiment scapat de sub control! (Asta am vrut sa spun, adica , ca experimentele se dovedesc a fi bune doar verificate in timp, deci e mai bine sa le reproducem, daca e dovedit ca au mers la altii!)

 1. România, tara cu patru guverne! « Cronica – România de azi
 2. Drumul spre iad e pavat cu intentii bune. Balul Trilateralei de la Bucuresti! « Cronica – România de azi
 3. Chiar daca si Putin este un madular al Anticristului, dezvaluie citeva fulguieli ale Planului Globalist de subjugare a întregii lumi/Drumul spre iad e pavat cu momeli (ne) bune / Marsul distrugatorului sau planurile luciferice de a distruge lumea - Revis

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: