Fax România: greve si sampanie

De astăzi inaugurez o nouă categorie: FAX

fax romania - mircea batranu

Fax Romania - Mircea Bătrânu

Grevă contra banchet, sărăcie contra sfidare, greve în România, grevă angajaţi finanţe, grevă bugetari, grevă poliţişti, grevă profesori, grevă medici, distracţie pdl, atheneu, şampanie, amante, vuvuzele, tupeu de borfaş, preşedinte mincinos, prim ministru obedient, guvern impotent, vuvuzela blondă, vuvuzela neuronală de la deputaţi, cuvinte grele blaga, ministru de externe, pdl creştin-democrat, pdl creştin-popular, pdl creştin-democrat-popular, pdl flatulist-democrat, pdl stânga-dreapta-stânga, pdl ecologist, intelectuali de lut,

aici sunt banii dumneavoastra

Aici sunt banii dumneavoastra!

împrumut fmi – unde sunt banii?, buget de austeritate – unde sunt banii?, salarii tăiate – unde sunt banii?, pensii reduse – unde sunt banii?, pleacă medicii – unde sunt banii?, pleacă poliţiştii – unde sunt banii?, pleacă profesorii – unde sunt banii?, vin fondurile europene – unde sunt banii?, banii de autostrăzi – unde sunt banii?, România – greve – desperare – pdl – unde sunt banii? – şampanie!
Aici sunt banii dumneavoastră! Să trăiţi bine!

 

Vezi si

Lectia de seriozitate! Vizita Angelei Merkel in Romania
România, tara cu patru guverne!
Pensiile anului 2030
Frica de suspendare si gogosile la Legea pensiilor. Mai da-le o suta Nicule!
Ce inseamna javra?
Din bikini direct la sefia Parlamentului României!
Brandul de Dâmboviţa
V-am spus Sa traiti bine si nu ca veti trai mai bine!
Ce înseamnă tupeu de borfaş?
Mugur Isarescu- La anul nu va fi mai bine!
Expertele României. Poza de familie.
Pentru PDL sunt bani!
Medici prosti, profesori prosti, militari prosti!

Reclame

, , , , , , , , , , , , , , , ,

 1. #1 by U R A N U S on 19 octombrie 2010 - 19:12

  banii romanilor(adica munca lor) sunt cheltuiti de 0,001 din „populatie”(adica guvernul si clientii lor) pe mapamond, oriunde, sau pe produse neesentiale, de import! iar despre sampanie, ai dreptate, si acesta este un articol intrat la aceasta categorie, numai ca ei nu beau „sampanie” de la supermarket (cu 5 euro sticla) ci din cea cu 250 euro sticla(Dom Perignon,etc.)

  • #2 by mircea batranu on 19 octombrie 2010 - 20:01

   Pai cand e mokka de ce nu si-ar permite? Neamul prost tot neam prost ramane, insa daca mai da si de bani e jale mare! E gresit cand se vorbeste despre noua burghezie sau burghezia rosie! Burghezia a fost o clasa care a promovat noul, industria, tehnologia, plasarea capitalului! Astia nu-s burghezi, sunt niste trantori, niste paraziti ordinari!

 2. #3 by U R A N U S on 21 octombrie 2010 - 17:36

  Absolut! Daca ar fi adevarati burghezi toata societatea ar prospera prin introducerea inovatiei
  si a distributiei echitabile(nu egale) a profitului, cum a facut Otto von Bismark, si se continua in mai toata europa de vest, dar mai ales in tarile nordice

  • #4 by mircea batranu on 21 octombrie 2010 - 17:49

   Da Uranus, spiritul burgheziei asa a fost, constructia unei lumi noi! Acum trebuie un alt tip de grup social care sa construiasca o alta lume, in acelasi spirit de lume noua dar pe alte coordonate socio-economice!

 3. #5 by U R A N U S on 21 octombrie 2010 - 18:01

  Chiar daca apare un grup distinc, acesta nu poate fi decat minuscul in acest cosmos de interese personale si de grupari, insa incet-incet, acesta va reusi sa se impuna; acest grup nu poate fi decat unul umanist si ecologic, adica care sa respecte si individul si mediul sau ambiant

  • #6 by mircea batranu on 21 octombrie 2010 - 19:11

   E vorba despre un nou curent cu o noua conceptie despre societate, drepturi si economie! Pentru asta ne zbatem cu totii!

 4. #7 by U R A N U S on 21 octombrie 2010 - 20:02

  Deocamdata raman la idea ca Monarhia este cel mai viabil sistem, la aceasta data, si de impresinant de multi ani, deasemeni; asadar, merg pe aceasta idee pana altele noi vor face „practica” macar cateva sute de ani si vor demonstra ca sunt mai bune decat Monarhia. Totusi, aceste sisteme(Monarhie si republica) vor coabita inca pentru foarte multe decade, noile curente au un drum lung(si chiar greu) de parcurs.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: