Declaratie: Doamna Angela Merkel va fi Primul Ministru al României

 

This image shows Angela Merkel who is the Chan...

Image via Wikipedia

 

Cu ocazia vizitei Doamnei Angela Merkel, Cancelarul Germaniei, în România, la Bucureşti şi Cluj,

 

Declaraţie:

„Pe fondul crizei mondiale şi al propriei crize politice, România a ajuns într-o situaţie social-economică extrem de gravă. Această situaţie se va acutiza în perioada următoare şi va duce la mari mişcări de protest şi de contestare a puterii şi autorităţii statului. Haosul generat de către politica oarbă a actualei puteri, pe fondul corupţiei generalizate şi al sfidării drepturilor cetăţeneşti, contravine intereselor generale ale populaţiei!
În aceste condiţii am iniţiat o mişcare politică, numită Uniunea Radicală, cu scopul de a câştiga puterea şi de a readuce România în circuitul ţărilor civilizate! Uniunea Radicală îşi va promova direcţiile de acţiune şi proiectele pentru România astfel încât să fie cunoscute publicului.
În condiţiile în care, după preluarea puterii politice în România de către Uniunea Radicală, doamna Angela Merkel nu va avea angajamente faţă de statul german sau faţă de cel nou construit, european, i se va propune preluarea funcţiei de Prim Ministru al Guvernului României! Doamna Merkel este cetăţean european.
Această declaraţie este şi o apreciere a profesionalismului şi eforturilor depuse de către Doamna Angela Merkel în Cancelaria Germaniei şi în construcţia europeană!”

Iniţiator al Uniunii Radicale
Mircea Bătrânu

Vă rog să transmiteţi această declaraţie apel prietenilor şi celor ce sunt interesaţi în schimbarea statului român şi intrarea României în normalitatea europeană!

Detalii despre construcţia Uniunii Radicale vor fi publicate pe blogul
Uniunea Radicală din România
http://uniunearadicala.wordpress.com/

vezi si România, tara cu patru guverne!

, , , , , , , , , , ,

 1. #1 by U R A N U S on 12 octombrie 2010 - 19:24

  Poate Otto von Bismark ar mai salva Romania, daca ar nationaliza toata economia si ar introduce Legea Musollini

 2. #3 by U R A N U S on 12 octombrie 2010 - 19:59

  Am citit declaratia de pe aceasta pagina, astept detaliile.
  La cele doua personaje, pe post de ‘ajutor de sherif’ as adauga-o si pe d-na Margaret Teacher si inspector general, l-as pune pe Vlad Tepes!

 3. #5 by U R A N U S on 13 octombrie 2010 - 18:20

  Inca nu a aparut nimic, insa se poate banui ca aceasta „formatiune politica” este un nou partid?
  Oricum, din titulatura, („radical”) pare-se ca acest nou jucator politic vrea sa fie cel care matraseste pe cei vechi; cati milionari sunt inscrisi in aceasta grupare? Pentru ca fara bani seriosi, nu se face nimic, iar cei cu bani sunt in structurile de putere actuale sau trecute si nici macar unul dintre ei nu se gandeste sa-si taie singur creaca de sub picioare!Oricum, succes!

  • #6 by mircea batranu on 13 octombrie 2010 - 18:48

   Multumiri pentru gandurile si urarile de bine! Sper sa gasesc si solutia finantarii, formarea secretariatului, promovarea si actiunea! Voi posta pe blogul Uniunii Radicale!

 4. #7 by U R A N U S on 13 octombrie 2010 - 19:58

  stii cum zice chiar si Biblia (in Eclesiastul 9:10 sau 10:9 sau 10 :19, etc.):”Banii sunt raspunsul la toate”!

  • #8 by mircea batranu on 13 octombrie 2010 - 20:08

   Am vazut intr-un film sau am citit intr-o carte sau poate e un deja-vu! „Un preot a scos un pistol si-a tras omorand paznicii! Apoi a deschis o poarta pe care sclavii au putut fi salvati si-a spus – Largi sunt caile Domnului!” De-atunci ma tot intreb Uranus daca asta e tradare sau eroism?

 5. #9 by U R A N U S on 14 octombrie 2010 - 16:57

  Nu pot sa-mi formez o opinie despre deja-vu-l tau, in general orice istorie are doua adevaruri, depinde din ce unghi privesti; asa ca ar trebui sa stim toata povestea ca sa emitem o judecata.Totusi, in principiu, fiind vorba de un popa , as inclina sa cred ca este vorba de tradare, avand in vedere ca ei l-au tradat chiar pe D-zeu si Mantuitor, ca sa nu mai amintim de indelunga tradare fata de popor!!

 6. #11 by U R A N U S on 14 octombrie 2010 - 18:49

  Tot in ceata plutim: daca nu stim toate circumstantele , nu putem sa ne pronuntam , plus ca pot fi amandoua la un loc, adica si tradare si eroism!Se mai intampla !Chiar si la case mari!

  • #12 by mircea batranu on 14 octombrie 2010 - 19:07

   Mi-am amintit de generalul Stanculescu: poate a fost tradator pentru ca l-a tradat pe Ceausescu si atunci trebuia sa-l condamne Ceausescu si sa-l ridice-n slavi cei ce au urmat dupa 89; poate a fost erou pentru ca a sustinut victoria populara impotriva regimului comunist; dar atunci de ce e in inchisoare? A tradat revolutia sau regimul comunist?

 7. #13 by U R A N U S on 14 octombrie 2010 - 19:35

  Sincer, nu stiu povestea acestui general, nici macar ca este in inchisoare, poate este doar o razbunare a unui complot cu varful in presedintie; in acest tip de guvernare actele de conspiratie impotriva individului sunt la ordinea zilei…iar aduc in prim plan cazul Dreyfus, in care la 100 de ani de la revolutia Franceza(instaurarea Republicii) insasi Armata( de fapt varfurile ei: consiliul generalilor) conspira impotriva unuia de-ai lor, doar pentru a scoate basma curata unu ofiter si mai apropiat si pentru a nu se propaga scandalulul incompetentei lor.Daca stii exact capetele de acuzare impotriva lui Stanculescu, poate ca se gaseste si explicatia de ce este la inchisoare

 8. #15 by U R A N U S on 15 octombrie 2010 - 18:05

  tipic jucatorilor care nici nu indraznesc sa se apropie de masa verde!

 9. #16 by Aleten Grapsimo on 16 decembrie 2011 - 14:52

  Nu-mi vine să cred că mai există oameni lucizi! Dacă ar fi să mă refer doar la Victor Stănculescu, erou incontestabil al Revoluţiei, este de neînţeles cum o masă (mică, totuşi) de „judecători” nu a vrut nici în ruptul capului să ţină cont de realităţile faptice petrecute în jurul acestui martir. Ce să ne mai mire, dacă „marii” analişti Mugur Ciuvică şi Bogdan Chireac au dat dovadă de aceeaşi inaniţie mentală cu ocazia unei discuţii televizate despre Victor. Am multă experienţă economică, socială, politică, dar caracterul poporului din care fac parte mă îngrozeşte. Acesta se aseamănă cu o mulţime matematică formată doar din două elemente: 1) laşitatea, manifestată prin linguşire şi interes meschin şi 2) aroganţă, infatuare şi spirit ascetic.

  • #17 by mircea batranu on 16 decembrie 2011 - 18:05

   Stanculescu plateste orgoliile altora si propria lui slabiciune! Daca punea mana pe putere in 89 era ok pentru toata lumea. Procesul lui e politic. In alta ordine de idei, nu subscriu ideii de a caracteriza un popor pentru deciziile unora aflati vremelnic la putere.

 10. #18 by Aleten Grapsimo on 17 decembrie 2011 - 9:23

  Când puterea este impusă de afară, sunt de acord că aceasta nu se poate caracteriza în mod obiectiv. În situaţia actuală, puterea reprezintă în mod exclusiv exponentul poporului. A aduce, în acest sens, argumente pro şi contra înseamnă doar a fi pasionat de polemică (care vine, totuşi, de la polemos).

  • #19 by mircea batranu on 17 decembrie 2011 - 10:34

   Puterea nu e impusa ci sustinuta din afara, nu reprezinta vointa poporului!

 1. România, tara cu patru guverne! « Cronica – România de azi
 2. Uniunea Radicala din Romania « Uniunea Radicala din Romania
 3. Lectia de seriozitate! Vizita Angelei Merkel in Romania « Cronica – România de azi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: