Pensiile anului 2030

 

Theatric documentary: The Grandparents

Image via Wikipedia

 

Gânduri despre România

Nişte imbecili şi ticăloşi ajunşi vremelnic în fruntea statului român, aplică în relaţia cu populaţia principiul „vinde-le iluzii ca să le dai o temă de discuţii”! Şi-au început să bată câmpii cu speranţa de viaţă a românilor în anul 2030!
Aceşti nesimţiţi care nu au fost în stare să prevadă EXISTENŢA CRIZEI MONDIALE  declarând în 2008 „Traian Băsescu + Nu m-a anunţat nimeni că e criză mondială+ sau + criza nu va afecta România”, au ajuns la un stadiu de luptă cu propriul popor în care zilnic dau naştere unor teme care să ţină populaţia în tensiune! Motivul lor este simplu: creearea unei ţinte false pentru populaţie şi presă pentru a putea continua furturile din bugete şi mai ales din Fondurile Europene!
În următorii douăzeci de ani schimbările tehnologice şi social-economice vor fi atât de masive încât structura actuală a societăţii este foarte posibil să nu mai existe! Dar ei se pronunţă!
O echipă de borfaşi care nu este în stare să facă un buget anual, se afişează cu prognoze pentru anul 2030. Asta înseamnă tupeu de borfaş! Să bagi mâna în buzunarul pensionarilor şi să pretinzi să fii respectat!

 

 

 

, , , , , , , , , , , , ,

  1. #1 by falvorotarybids on 11 Octombrie 2010 - 15:48

    Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

  1. Twitted by mirceabatranu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: