Frica de suspendare si gogosile la Legea pensiilor. Mai da-le o suta Nicule!

 

declaratia presedintelui 7 octombrie b2010

declaratia presedintelui pe legea pensiilor

Lui Traian Băsescu îi e frică de suspendare! Ura lui viscerală împotriva duşmanilor îl aduce în situaţii penibile! El nu are parteneri sau eventual adversari politici! El are numai duşmani! Pentru orice situaţie el crează un duşman. Tâmpenia repetată de el după vuvuzeaua cocoţată ca Preşedinte al Camerei Deputaţilor, ne arată odată-n plus ce-nseamnă că şcoala românească scoate tâmpiţi! O expresie de genul „PSDiştii au trădat pensionarii pentru bani, ieşind din sală!” înseamnă că i-au lăsat pe pensionari pe mâna tâlharilor! Adică pe mâna celor rămaşi în sală, PDLiştii! Ori Traian minte şi atunci recunoaşte implicit frauda, ori spune adevărul şi asta înseamnă că PDLiştii sunt jeguri penale!

I-a înlocuit, în declaraţia de presă de azi, pe tema întoarcerii în Parlament a Legii pensiilor, i-a înlocuit deci pe Voiculescu, Vântu, Patriciu şi guvernul Tăriceanu, cu Ponta şi Antonescu! Numai că opoziţia parlamentară chiar se mişcă şi Traian Băsescu ştie că va fi scos din joc!
Lui Traian Băsescu îi e frică de suspendare şi demitere!
Deocamdată o spune clar pe cine serveşte „legea pensiilor e condiţie în acordul cu FMI”! Datoria faţă de ţară a dispărut! El împreună cu cele două guverne, cel de la Cotroceni şi cel de pe Victoriei, slujesc demult altă putere!

Astăzi, sub imperiul fricii şi sfătuit de aceeaşi gaşcă de consilieri vânduţi şi ei,  a readus vorbele Elenei Ceauşescu către Nicolae „Mai dă-le o sută, Nicule!” sub forma „femeile să se pensioneze la şaizeci şi trei de ani”! Asta ţine de „tupeu de borfaş”. Să vezi acum cohorta de pdlişti cum vor aduce argumente pentru noua indicaţie preţioasă venită de la Cotroceni!
Mult vă doare pe voi undeva de situaţia pensionarilor şi a angajaţilor din ţară!

Vezi si:

De ce a amânat Curtea Constituţională verdictul asupra Legii pensiilor?
Din bikini direct la sefia Parlamentului României!
Sa mori de ras nu alta, Jeffrey Franks de la FMI e invitatul BNR
Nu v-aţi săturat de FMI?
Bâlbâielile lui Mugur Isărescu şi rezerva BNR de 35 de miliarde de euro!
Suspendarea presedintelui, conditie necesara dar nu suficienta

Reclame

, , , , , , , , , , ,

 1. #1 by U R A N U S on 7 octombrie 2010 - 17:55

  Chiar daca presedintele va fi suspendat, situatia nu se va schimba:sistemul este putred de la A la Z, nu poate fi tratat sub nici o forma , nici macar „pe bucati”. Simplu, trebuie inlocuit si trebuie inceput de la zero: declarare de faliment si transformarea agriculturii in ramura superproductiva, e singura ramura (in principal) care asigura siguranta nationala inclusiv prin faptul ca o armata bine hranita si imbracata (bocanci si cizme de piele si uniforma de lana, pe timp de iarna; aceastea vin direct din agricultura) va fi in stare sa-si faca datoria, avand un moral si o conditie fizica superioare.Nimeni nu zice a fi neglijate celelalte ramuri, insa siguranta nationala nu e data nici de productia de automobile si nici de detergenti de ultima generatie. In plus, in mod natural, Romania are inclinatie spre agricultura, insa se pare ca aceasta a ajuns o cenusereasa, e greu de crezut ca pana si Luxembourg-ul (1/2 mil .locuitori iar ca suprafata un patrat de 51/51 kmp, adica un judet din Romania) creste mai multe pasari decat Romania , adica un cetatean de acolo mananca de zece ori mai multa carne de pasare decat un roman, si aceasta (cea mai mare parte) crescuta in „inghesuiala” lor, in timp ce in Romania milioane de ha de pamant produc de 5-6 ori mai putin decat media europeana, desi conditiile sunt mult mai bune.
  Orice actiune politica facuta pe un sfert sau cu jumatate de masura, nu numai ca nu va rezolva nimic, dar va agrava statusul tarii, lupta dintre fractiunile politice va deveni feroce, un fel de viermuiala pe un cadavru.
  Romani, schimbati sistemul, intorceti-va la istoria intrerupta si furata de comunisti, si astfel veti prospera.

  • #2 by mircea batranu on 7 octombrie 2010 - 20:05

   @Uranus Sunt de acord si sustin schimbarea din temelii a principiilor statului! Asta tot promovez si eu de trei ani! In privinta celorlalte spuse de tine nu m-as rezuma la agricultura dintr-un motiv foarte simplu postat si de tine: armata se imbraca si incalta din produse agricole, dar nu poate trage cu cacareze de oaie si nici nu se poate deplasa in caruta! Dezvoltarea trebuie sa cuprinda mai multe sfere economice!

 2. #3 by U R A N U S on 7 octombrie 2010 - 18:08

  Mai jos a se vedea la ce grad de decadere se ajunge prin lipsa de alimente la preturi accesibile oricui! Este o rusine, nu pentru cei care s-au ingramadit la acea farfurie de mancare, ci este o rusine pentru intreaga natie romana ca accepta sa fie ‘condusa” de un sistem care considera populatia animale de povara!

  „Bataie pe mancare la pomana mamei lui Basescu (Video)

  Inmorantarea mamei lui Traian Basescu a fost un moment dureros pentru familia prezidentiala, dar exploatat la maximum de cateva sute de constanteni care au venit la pomana, doar pentru a face rost de o farfurie cu mancare gratis.

  Fiind vorba de ceva gratuit, cateva zeci de persoane au uitat si de cele mai elementare reguli ale bunului simt si s-au calcat in picioare pentru o farfurie de mancare la pomana mamei presedintelui, comenteaza Ziua de …”

 3. #4 by U R A N U S on 8 octombrie 2010 - 17:47

  Eram sigur ca o sa scoti din context sau ca o sa citezi preferential ce am zis eu, daca mai citesti o data, imediat spuneam ca nu trebuie NEGLIJATE celelalte ramuri economice , pentru ca si o agricultura supraproductiva este corelata la o industrie (si alte ramuri) cat de cat dezvoltate,Punctul meu forte era ca nu poti construi un bloc incepand cu etajul zece, desi este posibil, dar costul va fi exorbitant , dublat de riscul de a se demola „natural’, oricand.Asa si cu armata si agricultura, poti sa ai arme de ultima generatie, dar daca nu le poti tine in mana din cauza anemiei cronice, sau nici nu vezi bine sa ochesti pentru ca iti patineaza ochii in cap de foame, deci poti sa le ai, mori cu ele in brate!Toate armatele din lume , toate armatele de elita, sunt mai mult decat bine intretinute(hrana si echipament vestimentar),pentru ca cel mai important la un soldat este starea psihica, uneori un mic grup de comando, doar cu cutite, poate schimba radical soarta unui mare eveniment.Insa nu poti sa ai acest grup extraordinar de instruit, pregatit si cu spirit de sacrificiu, daca nu i-ai oferit cele mai bune conditii personale, inainte, si nu promisiuni ca o sa le aiba, dupa.

 4. #5 by U R A N U S on 8 octombrie 2010 - 18:56

  Am cam „alunecat” subiectul, problema in Romania nu se rezuma doar la Armata(sau o alta institutie sau patura sociala) ci este generala si se refera nu numai la hrana ci chiar si la imbracaminte, de unde hainele second-hand (ca si automobilele, televizoare, etc.) au „mare trecere”, desi -pentru a cata oara? -Romania are toate conditiile naturale sa fie o tara foarte prospera. Romania are potentia de a hrani usor 75 milioane de suflete, si are zacaminte minerale inca bogate pentru o industrie performanta. cea ce lipseste din Romania este vointa de a transforma aceasta tara intr-un paradis, si aceasta din cauza grupurilor politice care nu au un supervizor potrivit, institutia prezidentiala fiind (mai oriunde) o institutie corupta si cu tendinte dictatoriale, iar in Romania, este evident, cu practici de vendeta impotriva oricui, inclusiv impotriva poporului.

  • #6 by mircea batranu on 8 octombrie 2010 - 19:02

   Avem sansa de a trai decent si de a construi un viitor demn; conditia insa e sa scapam de mafia ce exercita controlul statului!

 5. #7 by U R A N U S on 8 octombrie 2010 - 19:54

  Dar cum?
  istoria dovedeste ca o schimbare majora se face prin revolutii.Iar revolutia presupune schimbarea sistemului, chiar daca cu unul trecut, dar care -iarasi istoria o demonstreaza- este cel mai bun ,oferind sanse tuturor, asigurandu-le o prosperitate masurabila, tuturor, asigurandu-le o securitate sociala si personala, tuturor!
  A scapa de aceasta mafie fara a o inlocui cu ceva garantat de valoare, nu va duce decat la rotirea actorilor , cei din culise intra in scena, s.a.,m. d. Deci trebuie schimbat sistemul, adica de la figuranti pana la regizor(director)!

  • #8 by mircea batranu on 10 octombrie 2010 - 9:15

   Este aceeasi problema, reforma vs schimbare! E nevoie de schimbarea sistemului si asta am sustinut in ultimii trei ani in toate postarile!

 6. #9 by U R A N U S on 11 octombrie 2010 - 19:50

  DECI ESTI PENTRU MONARHIE?

  • #10 by mircea batranu on 11 octombrie 2010 - 19:53

   Sunt pentru corectitudine, pentru dreptate, pentru respect si datorie!

 7. #11 by U R A N U S on 12 octombrie 2010 - 20:00

  Deci esti pentru Monarhie, pentru ca acestea toate la un loc, se regasesc numai in aceste tari!

  • #12 by mircea batranu on 12 octombrie 2010 - 20:47

   @Uranus Daca monarhia ar fi solutia as sustine in totalitate reinstaurarea ei! Dar monarhia nu implica o alta economie si alte relatii de tip economic!

 8. #13 by U R A N U S on 13 octombrie 2010 - 18:15

  Monarhia implica realtiile corecte si de tip economic si cele de tip social, de unde si succesul indiscutabil al acestor tari.Daca „faptele din teren” nu impun ca Monarhia este solutia, atiunci ce anume?

  • #14 by mircea batranu on 13 octombrie 2010 - 18:45

   Nu este un joc de alb si negru sau zero si unu! Daca va avea loc o catastrofa nucleara intr-un regat, nu inseamna ca monarhia e de vina, iar daca intr-o republica (USA) se descopera energia viitorului, nu inseamna ca republica e superioara! Sau invers!

 9. #15 by U R A N U S on 13 octombrie 2010 - 19:26

  ultimul meu comentariu era cu referire la „general”, adica la toate relatiile , de toate felurile, dar daca este vorba de descoperiri, pana la urma, toate s-au facut in tarile Monarhice.Totusi, miezul problemei rezida in faptul dovedit si dovedibil in fiecare zi, ca monarhiile sunt superioare, iar ca marea plaga care atinge la inima republicile(este vorba de coruptie) este aproape inexistenta in Monarhii!

  • #16 by mircea batranu on 13 octombrie 2010 - 19:34

   In antichitate republicile au aparut tocmai pentru a impiedica bunul plac si furtul casei imperiale sau regale iar Revolutia Engleza si cea Franceza s-au nascut tot din nevoia starpirii coruptiei! N-au fost ingeri monarhii!

 10. #17 by U R A N U S on 13 octombrie 2010 - 20:06

  Pai cine zice ca AU FOST ingeri? Important este ca au inteles ceva din istoria lumii si s-au adaptat la cerintele umaniste actuale…Iar prima republica a fost cu 500 ani i.e.n. si s-a parabusit rapid tocmai datorita coruptiei. Revolutia franceza a fost rodul mai multor intersectari de interese sociale, iar revolutia engleza a fost doar pentru reasezarea anumitor valori, in esenta sistemul este acelasi ca si 500 de ani in urma (adica Monarhic) cu o redistributie a datoriilor si prerogativelor, insa tocmai aceasta continuitate este la baza prosperitatii Angliei si a „dominioanelor” din intreaga lume! Dar , ingustand analiza la Romania, nu este clar ca Romania a cunoscut toate succesele ei in timpul Monarhiei, si ca de cand este republica(de 75 ani0 a trecut prin toate dezastrele imaginabile, ultimul care va veni fiind disolutia statala?(prin pierderea sau vanzarea unor regiuni, sau prin federalizare)

 1. Intre desperare si speranta e intotdeauna războiul « Cronica – România de azi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: