Dacă lua foc autobuzul de la Tulcea?

Gânduri despre România!

Un autobuz cu peste şaizeci de femei s-a răsturnat pe un dig lângă Tulcea, sunt patru decedate şi peste patruzeci rănite!

autobuz tulcea accident

Accident autobuz tulcea preluare Videonews

Aceste femei sunt mame şi soţii şi fiice! Vinovăţia aparţine unor neaveniţi care uită că suntem în anul 2010 şi că România e membră a Uniunii Europene! Ei iau decizii după ureche! La fel ca în cazul aviatorilor şi paraşutiştilor morţi la Tuzla şi ale copiilor morţi la Maternitatea Giuleşti!
Tuzla – Giuleşti – Tulcea – şi şirul va continua! Un drum de cruci, o Românie de morminte!
Victime ale unei ţări conduse de o gaşcă infectă interesată numai de putere şi de bani! De-asta mi-e scârbă de voi, PDL-işti hoţi şi trădători de ţară! Nu aveţi nici o limită în hoţia voastră, furaţi pensiile şi salariile în Parlament, furaţi bugetele de stat şi locale, vă ascundeţi după un orgolios orb şi fără demnitate cocoţat în fruntea statului! Voi nu sunteţi oameni! Defilaţi prin televiziuni minţind cu neruşinare permanent şi furând drepturile altora:

 • De asta s-a prăbuşit avionul la Tuzla şi a pierit floarea aviaţiei, pentru că banii pentru înzestrarea armatei i-aţi furat voi
 • De-asta au murit arşi copiii la Maternitatea Giuleşti, pentru că nişte jegoşi au ajuns să stabilească nivelul bugetului pentru sănătate  în funcţie de cotele lor de participare prin diferite firme
 • De-asta au murit femeile la Tulcea, pentru că utilizau un autobuz care valorează mai puţin decât geanta şi pantofii sfidătoarei vuvuzele de la dezvoltare şi turism!

Mincinosul comandă anchete în poliţie în timp ce ţara se prăbuşeşte! O gaşcă infectă crede că-şi poate cumpăra liniştea epocii post-băsescu prin bani! Dacă va veni opoziţia parlamentară la putere e foarte posibil ca parte din ei să reuşeasca!
Voi, PDLiştii, îi condamnaţi la închisoare pe cei ce fura elemente de siguranţă de la calea ferată în timp ce voi furaţi calea ferată cu totul! Dreptate-i asta?

Reclame

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 1. #1 by U R A N U S on 30 septembrie 2010 - 20:55

  „…Dacă va veni opoziţia parlamentară la putere e foarte posibil ca parte din ei să reuşeasca!”
  ––––
  va fi acelasi lucru ,ba chiar mai rau, pentru ca sacul este la fund si ei nu vin decat cu aceleasi intentii :sa fure!
  Orice guvern republican va conduce Romania, va fi ca si cum ai pune pe Dracul ca director general la banca de organe si sange!

  • #2 by mircea batranu on 1 octombrie 2010 - 11:42

   Trebuie un sistem de sanctiuni foarte dur pentru orice abatere de la lege!

 2. #3 by U R A N U S on 1 octombrie 2010 - 18:18

  Numai ca aceste reglementari, sanctiuni, nu pica din cer ci sunt facute de oameni, iar orice partid care vine la putere are oamenii sai, care fac legile, le schimba, le interpreteaza sau se incalca ‘legal’.Intr-un cadru ultracorupt nu pot exista sanctiuni pentru bogati si oamenii puterii, ci doar pentru acarii Paun.Nu este de mii de ori dovedit, oriunde, dar mai ales in Romania?

  • #4 by mircea batranu on 1 octombrie 2010 - 19:53

   Trebuie dezvoltat un sistem puternic de control al statului! Adica al societatii asupra statului; nu numai prin alegeri! E de lucru!

 3. #5 by U R A N U S on 2 octombrie 2010 - 21:55

  In Romania va fi de lucru -in acest aspect- pentru sute de ani, daca nu invatam sa copiem un sistem dovedit bun; de fapt asta este esenta scolii, de a-l inarma pe om cu experiente pozitive milenare si a milioane de oameni, si doar in paralele, a cauta lucruri noi, sau a le imbunatati pe cele existente. Cred ca una din caracteristicile societatii romanesti este persuasiunea(incapatanarea) – nu mostenita, ci inradacinata- de a merge pe un drum rau, doar pentru a nu admite ca poate lua un exemplu mai bun, de la altii. la fel de trist pe cat de adevarat! Din pacate foarte scump, iar nota va fi platita si de urmatoarele generatii!

 1. Remember 2010 Romania « Cronica – România de azi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: