Virusul West Nile si gripa pestelui

tantarul -Aedes albopictus- vectorul raspandirii virusului West Nile

The proboscis of an Aedes albopictus mosquito feeding on human blood. Under experimental conditions, the Aedes albopictus mosquito (also known as the Asian Tiger Mosquito) has been found to be a vector of West Nile Virus.

Între gripa porcină şi gripa peştelui am primit vizita virusului West Nile, venit pe înţepătură de ţânţar. Fără remediu deocamdată dar, conform practicilor globaliste, se vor dirija fonduri masive pe două direcţii, cercetare biologică şi mai ales distrugerea focarelor – asanarea zonelor favorabile înmulţirii ţânţarilor. West Nile aduce meningită, encefalită şi poate declanşa epidemii şi poate chiar o pandemie.
Până atunci, din vechime se ştie că fumul, gazul lampant şi oţetul te păzesc de ţânţari! Fumul în zonele vegetale, gazul lampant pe bălţi şi oţetul pe piele!
Anunţam în 3 ianuarie 2010 că după gripa porcină va urma cel mai probabil gripa peştelui. Recunosc, obişnuit cu hienele şi borfaşii de la noi, nu m-am gândit la ţânţari. Îmi cer scuze!

Vezi articolul
2009 – Remember – România

Reclame

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 1. #1 by U R A N U S on 1 septembrie 2010 - 19:43

  pare ca la romani , gripa pestelui este foarte specializata , ca gripa somnului, adica boala somnului, cel putin dupa modul si „viteza” cu care reactioneaza populatia, dar mai ales elitele intelectuale, la „nazdravaniile” facute de guvern; poate ca se asteapta intrarea totala la apa!
  cat despre infectia cu west Nile virus, nu este chiar de speriat:
  -este o boala (in zona temperata) sezoniera, iar receptivitatea maxima (inclusiv simptome si urmari) este la grupul de peste 50 ani, in general se estimeaza ca doar 1 in 150 de cazuri au evolutie grava,cel putin 80% din infectati nu prezinta simptome.Nu a fost niciodata pandemica, iar preventia nespecifica se face ca si in cazul malariei, adica blocarea tantarilor in a ajunge pe corp si aceasta se face prin masuri absolut generale si foarte comune, inclusiv (dar mai ales, pentru ca securizeaza timpul de noapte) masura prin care americanii au reusit terminarea canalului Panama*, si anume ferestre cu sita(screen) , care nu permit insectelor (nici celui mai anemic tantar, probabil si cel mai flamand!) sa treaca prin ea.
  *Francezii au trebuit sa vanda proiectul pentru ca zilnic mureau zeci si zeci de muncitori, datorita malariei (friguri de balta;boala parazitara) , boala deasemeni transmisa de tantar (anofel, femele) iar americanii au securizat ferestrele baracilor cu aceasta sita, pentru ca activitatea tantarilor este seara, iar o persoana in somn poate fi „muscata” de zeci de tantari, deci o infestatie masiva, in cateva minute.
  Si ca in multe alte boli ,starea de intretinere a individului are mare importanta in declansarea, evolutia si urmarile bolii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: