V-am spus Sa traiti bine si nu ca veti trai mai bine!

15 august 2010- Ziua marinei!

traian basescu ziua marinei

Traian Basescu la ziua marinei

La observaţiile mulţimii privind situaţia grea şi dezacordul total între “Să trăiţi bine!” şi “Salariile bugetarilor vor fi tăiate cu 25%”, Traian Băsescu răspunde “N-am prevăzut criza!”.
Din două una:

 • Ori nu l-a anunţat nimeni dintre consilieri că e criză mondială
 • Ori minte cu neruşinare în continuare

Prima variantă se exclude de la sine pentru simplul motiv că dacă proprii consilieri sunt orbi sau proşti, există structurile în care România e membru, Uniunea Europeană şi NATO, iar de la acestea informaţia vine direct şi netrunchiată.

Pe cale de consecinţă, deducem că a doua variantă este adevărată. Da, Traian Băsescu minte şi face asta fără a clipi din ochi! Minciuna e specialitatea lui iar stilul de-a arăta mereu spre alţii ca fiind vinovaţi, face parte din mizerabila lui condiţie politică. De-asta suntem izolaţi în lume.

 • Dacă minţi la şcoală, dascălul te pedepseşte
 • Dacă minţi în instanţă, judecătorii te condamnă
 • Dacă însă minţi din postura de politician se cheamă că ai făcut o declaraţie politică.

E mai mult decât tupeu de borfaş. Eu spun că-i nesimţire faţă de propria ţară şi trebuie pedepsită exemplar!

Vezi si:

Paşii spre dictatură. Ocultismul în politică
În decembrie 1989 consilierii au fost iertaţi!
Cine conduce ţara de şase ani?
Diagrama conflictelor- România în război civil
Nu mai căutaţi soluţii. Nu e nevoie!
Amintiţi-vă răspunsul lui Gorbaciov
Traian Băsescu va face o baie de mulţime!
Suspendarea presedintelui, conditie necesara dar nu suficienta
România condusă la ţambal. Răzbunarea minciunii
Campanie de presă la comandă – Denigrare- Strategia Naţională de Apărare a Ţării
Reforma vs Revoluţie în ordinea Parlament – Justiţie – Armată – Popor
Instaurarea dictaturii şi protestele populare
Ce înseamnă tupeu de borfaş?

Reclame

, , , , , , , , , , ,

 1. #1 by U R A N U S on 16 august 2010 - 19:38

  Al inculpa numai pe basescu este o greseala, ca si in cazul lui ceausescu, un singur om nu poate face atata rau, trebuie pusi in aceiasi barca cel putin 200 de indivizi, cei care au condus tara din „89 incoace. iar pentru ca aceasta mafie are ramificatii extraordinar de adanci si practic nu poate fi desfintata, singura solutie si concluzie, este taierea capului caracatitei si restul se va usca, adica schimbarea sistemului, cu Monarhia si oameni noi, iar in teren , lucrurile se vor redresa dupa chipul si asemanarea noului cadru. Nu cred ca exista lucru mai simplu decat atat, dar se pare ca romanii vor sa experimenteze pe propia lor piele , tot ce e mai rau , adica republica dupa republica, pana tara va fi faramitata la nivel de cnezate si voievodate

 2. #3 by U R A N U S on 17 august 2010 - 21:03

  Exact, plus ca respectivele cneztae si voievodate precd, istoric, republica, iar intoarcerea la ele inseamna destramare

 3. #4 by U R A N U S on 18 august 2010 - 0:01

  CONFLICTE ETNICE.
  „O noua serie de conflicte etnice tinde sa izbucneasca in Europa, in contextul
  crizei economice globale, inca actuala. Cu radacini adanci in istorie, aceste
  conflicte apar, in mod surprinzator, intr-o epoca a integrarii europene. Iar
  Romania este in centrul acestora, chiar scena acestor conflicte, noteaza agentia
  de presa ruseasca Ria Novosti.

  Extinderea NATO si a Uniunii Europene nu a adus nici stabilitate continentului
  si nici nu are cum sa impedice reaparitia acestui fenomen comun in secolul XIX,
  dar total neasteptat in Europa unita. Adevarul gol-golut este ca aceste
  conflicte, aparute mai ales in contextul episodului Kosovo, ameninta coeziunea
  Uniunii Europene, relateaza Ria Novosti.

  Natiunile Unite se gasesc intr-o pozitie oarecum ingrata, 3 asociatii maghiare,
  aflate in stransa legatura cu Uniunea Democratica a Maghiarilor din Romania,
  inaintand un raport in care acuza Bucurestiul ca incalca drepturile etnicilor
  maghiari la toate nivelurile. Asociatiile cer un statut legal special in
  concordanta cu legislatia europeana – o autonomie de facto – pentru regiunile
  din Romania locuite de etnicii maghiari.

  Maghiarii din Romania, discriminati pe toate planurile(…)”
  (preluat din presa romana)

  SINGURA SOLUTIE CORECTA,POLITICA, UMANITARA,ETC. ESTE PLANUL TERRA NOVA Si
  aceasta

  CAT MAI ESTE TIMP !

  • #5 by mircea batranu on 18 august 2010 - 14:25

   Kosovo a fost un experiment nereusit! Adica o problema europeana prin ochi americani; bineinteles ochii americani in alta parte a lumii intrucat daca ar fi fost in america ar fi fost jale! Orice noua constructie mondiala trebuie sa aibe la baza o noua ordine mondiala iar asta impune un NOU DREPT!

 4. #6 by U R A N U S on 19 august 2010 - 0:53

  Nu cred ca Kosovo a fost o problema europeana sau americana, Kosovo a fost o problema tipic etnica si religioasa, care s-a desfasurat si terminat ca in „timpurile bune” adica cu razboi si atrocitati, demonstrand ca instinctele primare ale omului dormiteaza undeva si rabufnesc cand li se ofera ocazia. Cu „jale” in America, please, more explanations!
  de acord insa cu noua ordine mondiala, ce are nevoie de impunerea unui nou drept, acest lucru l-am explicat in „There is no other way!” unde spuneam ca noul ONU nu trebuie sa fie „sub acest, sau acel steag” (deci nu hegemonie) ci toate tarile sa fie cu adevarat egale, iar aceasta se va „intampla” cand va fi doar o unica armata, a ONU, cu numar egal de soldat si ofiteri, din fiecare tara.

  • #7 by mircea batranu on 19 august 2010 - 7:21

   Nu cred ca in US, daca o comunitate anume (sa zicem indieni) isi doreste independenta, Guvernul e de acord si toata lumea e linistita! Merg mai departe si speculez putin secesiunea Californiei! Devine oare posibila fara convulsii la nivel de stat? Pax Americana functioneaza foarte bine atat timp cat problema e in alta parte! Noua ordine mondiala trebuie sa se bazeze pe forta dreptului iar acest drept sa se construiasca pe valorile civilizatiei umane si pe interesul comun (dreptul Pamantului si dreptul viitorului)!

 5. #8 by U RA N U S on 19 august 2010 - 21:42

  Absolut, nici un guvern normal nu ar fi de acord cu asa ceva, diferenta este ca in Romania aceste ultime 3 guverne fac totul pentru a faramita tara, tocmai de acea fac imposibilul sa goneasca din tara toate cadrele cu educatie inalta, pentru ca locul acestora sa fie luat de emigranti din tari mai sarace, in acest fel guvernul scapand de responsabilitatea care se ridica ACUM in tara, adica cea legala si economica, pe care aceste guverne au calcat-o in picioare, pentru interesele lor de grup.Cat despre California, ai luat un exemplu gresit, este unul din statele care nu ar rezista in afara confederatiei, chiar daca este f. bogat, insa consumul, cheltuielile sunt chiar mai mari. La pagina 86 di „celebra” mea carte, ziceam (in 1994( ca state bogate vor incerca sa iasa sin uniune, iar mai tarziu, prin anul 2000 faceam referire la texas. recent, in ultimele luni, de 2 ori l-am auzit pe guvernatorul Texasului zicand ca aceasta problema este o optiune deschisa, insa -cred eu- la aceasta data, nu este probabila, desi texasul isi poate permite acest lucru fiind marele producator de carne si energie 9cele 2 lucruri esentiale omului in toate timpurile), insa se vorbeste si de Alaska, care deasemeni are resurse bune si se pare ca fosta guvernatoare Palin) prin sotul ei a fost implicata intr-o asemenea propunere, ani in urma, iar daca ea nu va castiga alegerile din 2012(cea ce este foarte probabil) este posibil sa doreasca sa devina presedintaesau regina inAlaska! despre construirea unei noi ordini mondiale bazate pe umanitarism, foarte de acord, la fel insa, putin probabil, in aceasta conjunctura, in continuare raman oaze de umanitarism, Monarhiile.

  • #9 by mircea batranu on 19 august 2010 - 23:11

   Uite URANUS, de Alaska chiar nu stiam, mai ales ca nu are o populatie bastinasa! Dar cum interesele economico-financiare primeaza e putin probabila o secesiune acum! Insa peste 50 de ani eu „vad” o uniune siberia-alaska ca fiind motorul resurselor mondiale!

 6. #10 by U R A N U S on 20 august 2010 - 18:13

  Daca-i dam crezare lui Rasputin ? sau Nostradamul) sfarsitul lumii va fi in 213 iar duoa Sir Isaac newton, in 2060, deci nu mai este timp pentru uniuni.Totusi, pentru mine, pare mai realistica uniunea canado-americana, macar partea de centru si vestica a Canadei. Resursele mondiale, sunt nu numai diverse dar si dispersate, cum ziceam, problema este in distribuirea neetica a focarelor de productie(exploatare) de ex. in deserturi nisipul este unica materie prima, la suprafata, si cate mii de intrebuintari nu are nisipul! Daca ar fi exploatat corect, in Africa, ar aduce venituri mai mult decat decente tarilor extrem de sarace de aici.

 7. #11 by csm on 22 ianuarie 2011 - 22:31

  OCHIOSU BEAT05.Jan.11-22:49hs

  nicolae caramfil nu afost proprietar in emil zola nr 2….ci wolf maria….deci miroase a infractiune

  .Numarul 2055 01/05/2011

  LA ÎNCHIDEREA EDIŢIEI
  MAFIA DIN JUSTIŢIE TREBUIE LICHIDATĂ RAPID!

  4 08 2010
  Judecătoarea Maria Speranţa Cornea, de la Secţia a V-a Comercială a Curţii de Apel Bucureşti, este fina Elenei Udrea. Cele două au multiple legături cu oameni de afaceri de origine arabă.

  Între judecătoarea Maria Speranţa Cornea şi un afacerist arab au existat legături amoroase, după care ea s-a încurcat cu preotul Cristian Deheleanu, cu care trăieşte în concubinaj (acesta a slujit la o biserică de lîngă Magazinul Unirea). Acest preot e căsătorit cu o pianistă, pe nume Crinela, cu care are 3 copii.
  Din anturajul judecătoarei fac parte Gabriela Bogasiu (judecătoare la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie), Antonela Costache (şefa Secţiei a II-a Penală a Tribunalului Bucureşti) şi Irina Gheorghe (avocata mafiotului Ştefan Rădulescu). Prin intermediul acestora, Elena Udrea muşamalizează dosare ilegale de retrocedări de terenuri şi imobile, privatizări frauduloase, deturnări de fonduri şi alte fapte penale grave. Este din ce în ce mai evident că Justiţia din România a trecut de partea Mafiei. Revenim.

  Copyright Tricolorul

 8. #12 by U R A N U S on 22 ianuarie 2011 - 22:56

  Popii si curvele, cea mai „tare” alinta de pe pamant!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: