Traiane, la Grivco iar se fac poze!

Seria ganduri:

bufnita

Bufnita

Crin Antonescu şi Victor Ponta au dat curs invitaţiei excelenţei sale preamăritul, preafericitul şi atotcunoscătorul profesor universitar doctor Dan Voiculescu, şi au făcut o poză de familie. Adică, vezi tu Traiane, ei sunt uniţi şi vor a te da jos de pe piedestal. Cum Ponta şi Antonescu au ceva mai multă responsabilitate decât pozele la groapa de nisip a lui Voiculescu, au facut pozele şi cum nu pot juca rolul decorului în scenariul pueril al gazdei, în sfatul lor de taină s-a născut mesajul către cetăţeni „Trebuie înlăturat Băsescu şi guvernul său, au furat prea mult”.
HOPA! Uite ceva absolut nou! Pentru prima dată, opoziţia nu vrea să ia locul PDL pentru a schimba destinaţia beneficiarilor (au furat ei, acum e rândul nostru) ci justitie. Este un semnal venit din Europa şi chiar din USA.
Traiane, treci şi tu la sfat de taină, eşti ditamai academicianul nu ca titlu ci pentru colecţia de minciuni. Te poate sfătui vuvuzeaua de serviciu chiar dacă a declarat „eu nu l-am privit niciodată pe Traian Băsescu ca pe un bărbat”. Bărbat-nebărbat, pune DNA-ul pe ei până mai ai timp că OLAFul e peste voi (unele voci subţiri declară că se intră în normalitate şi DNA va preda OLAFului dosarele imposibile – sursa mea din photo)! În Europa, din păcate, România înseamnă ţigani, cerşetorie, frauda fondurilor europene, corupţie! Nu poţi acoperi astea cu o frunză!

Vezi si:

Mugur Isarescu- La anul nu va fi mai bine!
Brandul de tara! Hai sa le futem banii!
Suspendarea presedintelui, conditie necesara dar nu suficienta
România condusă la ţambal. Răzbunarea minciunii
De când e Dan Voiculescu profesor universitar doctor?

, , , , , , , , , , , , ,

  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: