BCR Asigurari SA la un pas de faliment!

În situaţii de criză, multe firme nu-şi mai pot onora obligaţiile. Iată că una din cele mai cunoscute, numită BCR Asigurari SA Vienna Insurance Group este la un pas de faliment.

Când o firmă de asigurări nu-şi onorează statutul şi obligaţiile şi începe urmărirea în instanţă a producătorului de daună, înseamnă că situaţia e tulbure. Sfatul meu: evitaţi BCR Asigurări, mutaţi-vă spre alţi asiguratori.

În curând, despre excepţionala invenţie a unei instanţe de judecată din România. Ceea ce n-a reuşit capitalismul în două sute de ani, ceea ce n-au reuşit globaliştii şi nici marii oameni de afaceri din lume, a reuşit o instanţă de judecată din România: AFACEREA PERFECTĂ. Fără risc! Câştiguri sigure!

Reclame

, , , , , , , , ,

  1. #1 by victoria on 21 iunie 2010 - 19:58

    AS DORI SA STIU CE SE POATE FACE IMPOTRIVA,FIRMELOR DE RECUPERARE CREDITE BANCARE.PENTRU EI NU EXISTA NICI O LEGE,PE EI NU-I POATE DA NICI UN CREDITOR RESTANT IN JUDECATA?MAI ALES CIND ACEASTA CRIZA ,GREVEAZA ECONOMIA TARIISI SI-A INTINS TENTACULELE SI ASUPRA NOASTRA NEAVIND BANI PENTRU NIMIC. VA MULTUMESC! ASTEPT UN RASPUNS URGENT,PENTRU CA SI EU MA NUMAR PRINTRE CEI CU RESTANTE SI MI-E FRICA SA NU FIU DATA AFARA,DE RECUPERATORII DE LA SUPORT COLECT .DACA MA POATE AJUTA CINE VA SA-MI TRIMITA MAIL.AJUTOR!!!!!!!!!!!!!URGENT

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: