Nu mai căutaţi soluţii. Nu e nevoie!

De căteva zile toată lumea caută soluţii cumplitei situaţii aduse în ţară de o guvernare impotentă! Oameni de afaceri, economişti, industriaşi, sindicalişti, politicieni chiar, au adus peste cincizeci de soluţii de compensare a deficitului! Nu interesează pe nimeni! Înţelegeţi asta?
Lucrurile au fost decise de Băsescu şi PDL şi se numeşte “vânzarea ţării” unei forţe străine! În ordine, trebuie să fie opriţi de către Parlament, Justiţie, Armată sau Popor.

Reclame

, , , , , , , , , , ,

 1. #1 by U R A N U S on 25 mai 2010 - 20:07

  Lucrurile au fost decise de Băsescu şi PDL şi se numeşte “vânzarea ţării” unei forţe străine! În ordine, trebuie să fie opriţi de către Parlament, Justiţie, Armată sau Popor.
  –––––––––––––––––-
  Parlament? Nu cred, astia ar sustine pe oricine pentru salariile ce le au si „dreptul” de a derula tot soiul de afaceri, pe seama bugetului, adica al poporului

  Poporul? da, ar putea, insa ar rezulta o anarhie teribila care va adanci criza…
  Ramane Armata sa o faca, in mod ordonat , calculat sutinuta (chiar numai prin neimplicare) de Politie, Justitie si Servicii Secrete

 2. #2 by petre daniel lungu on 25 mai 2010 - 22:24

  ca fost militar de cariera,pilot vb,oricand este nevoie, contatisi pe mine,voi raspunde prezent! la orice apel, inca ma simt in stare sa lupt pentru dreptate si adevar.

 3. #4 by U R A N U S on 26 mai 2010 - 20:12

  Am citit multe pagini „cu armata’, poate ca este doar o impresie, insa imi pare ca rezervistii sunt mai hotarati si mai determinati decat cadrele active. Cautati-l pe Col(R) Voinea, pe „Militar,infomondo opinii:Armata Romana si lipsa de demnitate”

 4. #5 by U R A N U S on 7 iunie 2010 - 20:52

  Si ceausescu avea legi bune… sunau frumos, insa aplicarea se facea „dupa caz’ asa ca pe mine -ca cetatean fara pozitie sociala inalta- ma intereseaza cine si cum mi se garanteaza aceste drepturi; la acest moment(de fapt de mult timp) in Ro. nu exista nici o garantie a acestor drepturi minime(munca, hrana, sanatate) de unde interventia Armatei, ca ultim bastion al acestei aparari (daca vrea sa fie) este o necesitate vitala, altfel legile „frumos” insirate, nu vor fi aplicate decat foarte selectiv.Republica romaneasca (indiferent a cui) a dovedit si dovedeste ca nu este in stare decat sa distruga si economic si social, deci schimbarile cosmetice, nu vor face decat sa inlocuiasca „randurile”, cei din randul doi trec pe primul ,s.a.m.d.

  • #6 by mircea batranu on 7 iunie 2010 - 21:12

   asta se-ntâmplă când încălcarea legii rămâne nepedepsită!
   Subscriu la cele spuse!

 1. România: art.53 vs art.55 « Cronica – România de azi
 2. Reforma vs Revoluţie în ordinea Parlament – Justiţie – Armată – Popor « Cronica – România de azi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: